Усик завив, що готовий боксувати з ким завгодно в бою за титул чемпіона світу

Усик завив, що готовий боксувати з ким завгодно в бою за титул чемпіона світу

Колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі українець Олександр Усик незадоволений промоутерами світу, які позбавляють його можливості поборотися за титул чемпіона світу в суперважкій вазі, намагаючись просунути ідею об’єднавчого бою Ентоні Джошуа з Тайсоном Ф’юрі.

«Я в курсі, що я обов’язковий претендент, але залишаюся, як глядач, перед інтернетом. Знаю, що хочуть зробити супербій. Не можна сказати, що я вчепився в цей титул. Не я ж себе поставив на перше місце в рейтингу WBO. Хто просто так відмовиться від такої можливості?», – цитує Усика YouTube-канал Usyk17.

Також спортсмен додав, що готовий вийти проти будь-якого – Джошуа, Ф’юрі, Джойса, а також хотів би побачити бій Ф’юрі – Джошуа. Однак потрібно дати і іншим хлопцям можливість, а не бути вічним претендентом.

Нагадаємо, що сторона Джошуа заявила про готовність відмовитися від бою з українцем і залишити вакантним звання чемпіона WBO, якщо не будуть задоволені їхні фінансові запити по бою.

Джошуа є чемпіоном світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Міжнародної боксерської федерації (IBF), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Міжнародної боксерської організації (IBO). Він провів 25 поєдинків, в яких здобув 24 перемоги (22 – нокаутом) і зазнав однієї поразки. В останньому бою британець здобув перемогу над представником Болгарії Кубратом Пулєвим, відправивши його в нокаут у дев’ятому раунді.

Поділитись