У Держдумі Росії запропонували організувати товариський матч Росія – Україна

У Держдумі Росії запропонували організувати товариський матч Росія – Україна

Член комітету Держдуми з фізичної культури, спорту, туризму і у справах молоді Дмитро Свищев запропонував організувати товариський матч між футбольними збірними Росії та України.

«Для того, щоб зрозуміти, хто сильніший: Росія або Україна – треба організувати товариський матч. Не треба їх порівнювати: російська збірна у не найкращій формі», – цитує Свищева ЗМІ.

Парламентарій вважає, що національна команда стане сильнішою, коли в чемпіонаті країни буде більше російських молодих гравців, а не легіонерів.

«Дуже б хотілося в найближчому майбутньому побачити матч Росія – Україна. Це досить цікаво. Нехай навіть товариський матч. У такі моменти може проявитися зближення народів і культур. Тільки не треба зіштовхувати нас лобами і з’ясовувати політичні суперечки на поле», – додав Свищев.

На чемпіонаті Європи – 2020 року, який в даний час проходить в 11 містах континенту, збірна Росії зайняла четверте місце в групі B і вилетіла з турніру. Команда України стала третьою в квартеті C і стала однією з чотирьох команд, яким вдалося з третього рядка пробитися в плей-офф Євро – 2020.

Поділитись