Роналду: сповнений радості і гордості, що побив рекорд Пеле по голам

Роналду: сповнений радості і гордості, що побив рекорд Пеле по голам

Нападник туринського “Ювентуса” і збірної Португалії з футболу Кріштіану Роналду заявив, що гордий побити рекорд триразового чемпіона світу бразильця Пеле за кількістю голів в офіційних матчах за кар’єру.


Роналду в неділю оформив хет-трик у матчі чемпіонату Італії з “Кальярі” (3: 1). Таким чином, у чемпіона Європи 2016 року стало 770 голів в офіційних іграх, у Пеле – 767 м’ячів.

“Сьогодні, коли я досяг позначки 770 офіційних голів в кар’єрі, мої перші слова відразу звернені до Пеле. У світі немає гравця, якого б не виховали на розповідях про його іграх, його голах і досягненнях, і я не виняток. І з цієї причини я сповнений радості і гордості, перевершивши рекорд Пеле, то, про що я не міг і мріяти, коли ріс дитиною на Мадейрі “, – написав Роналду на своїй сторінці в Instagram.

“Спасибі всім, хто взяв участь в цій дивній подорожі разом зі мною. Моїм товаришам по команді, моїх суперників, фанатам гарної гри по всьому світу і, перш за все, моїй родині та близьким друзям. Тепер не можу дочекатися наступних ігор і випробувань. Чергові рекорди і трофеї. Повірте, ця історія ще далека від завершення. Майбутнє – це завтрашній день, а “Ювентусу” і Португалії ще багато що належить виграти”, – зазначив форвард.

Поділитись