Повєткін відреагував на відмову Усика битися з росіянами

Повєткін відреагував на відмову Усика битися з росіянами

Російський боксер Олександр Повєткін прокоментував рішення українця Олександра Усика не проводити бої з росіянами. Його слова наводить ТАСС.

Повєткін порахував дії Усика правильними. “Красень. Молодець. Все одно в політику переведуть”, – заявив він. За словами росіянина, він не замислювався над поєдинком із українцем і ніколи не обговорював з ним можливість спільного бою.

У червні цього року Усик відмовився від поєдинку з Повєткіним. Український боксер назвав причиною можливий “політичний бруд”.

1 вересня Повєткін здобув перемогу над британцем Х’юї Ф’юрі одноголосним суддівським рішенням. В результаті росіянин став володарем пояса WBA International у важкій вазі. На його рахунку 35 перемог і дві поразки.

Усик ставав абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі. Після успішного захисту в поєдинку з британцем Тоні Більямі він вирішив зосередитися на виступі у важкій ваговій категорії та втратив статус абсолютного чемпіона світу. Українець жодного разу не поступався в професійній кар’єрі, здобувши 16 перемог.

Фото з Фейсбуку Усика.

Поділитись