Новини UFC: Макгрегор програв Порьє через зламану ногу

Новини UFC: Макгрегор програв Порьє через зламану ногу

Бійцеві змішаного стилю (ММА) з Ірландії Конору Макгрегору не вдалося здобути перемогу над американцем Дастіном Порьє під час турніру Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) 264 в Лас-Вегасі.

Про це стало відомо в неділю, 11 липня.

В кінці першого раунду Макгрегор оступився, в результаті чого зламав ногу. Під час перерви лікар прийняв рішення, що ірландцеві не вийде продовжити поєдинок і зупинив його. Перемогу присудили Порьє – він став обов’язковим претендентом на титул в легкій вазі. Їм володіє бразилець Чарльз Олівейра, пише ТАСС.

Бійці провели третій поєдинок один з одним. Перший раз вони зустрілися в 2014 році – тоді Макгрегор переміг технічним нокаутом в першому раунді. У другому поєдинку, який відбувся в січні 2021 року Порьє взяв реванш і здобув перемогу технічним нокаутом у другому раунді.

Макгрегору 32 роки, всього він здобув 22 перемогу, на його рахунку шість поразок в ММА. Свій перший титул UFC йому вдалося завоювати в 2015 році, а пізніше став першим в історії бійцем організації, одночасно володіли двома титулами в різних вагових категоріях (напівлегкій і легкій).

Порьє 32 роки. За його плечима 28 перемог, шість поразок. При цьому ще один поєдинок не відбувся.

В кінці січня в Абу-Дабі в рамках турніру Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) 257 воювали Макгрегор і Порьє. У другому раунді ірландець програв технічним нокаутом. Пізніше Макгрегор повідомив, що не планує завершувати кар’єру після поразки. Він зазначив, що довго був неактивний, а бездіяльність подолати важко.

Поділитись