Мессі судитиметься з “Барселоною”

Мессі судитиметься з “Барселоною”

Суперечка між аргентинським нападником Ліонелем Мессі і «Барселоною» може перерости в судовий процес.

Про це повідомляє журналіст Mundo Deportivo Франсеск Агілар.

Журналіст передрікає 33-річному форвардові суд в тому випадку, якщо Мессі не вдасться врегулювати розбіжності з каталонцями щодо його відходу з клубу. Якщо справа дійде до розриву контракту, підсумкове рішення залишиться за судом Барселони.

31 серпня стало відомо, що керівництво «Барселони» вирішило почекати з покаранням Мессі за неявку на передсезонний збір команди. У клубі розраховують домовитися з форвардом. Останній при цьому вважає, що ні скутий контрактними зобов’язаннями з синьо-гранатовим і не заслуговує санкцій. Форвард планує розірвати угоду, яка закінчується тільки влітку 2021 року і змінити клуб.

Мессі вже повідомив «Барселону», що має намір покинути команду. Основним претендентом на форварда вважається «Манчестер Сіті».

Мессі виступає за каталонський клуб з 2003 року. З командою він став десятикратним чемпіоном Іспанії і чотириразовим переможцем Ліги чемпіонів. Крім того, на рахунку аргентинця шість «Золотих м’ячів». Покинути «Барселону» Мессі вирішив через невдоволення ситуацією всередині команди, а наблизило його відхід поразку в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів від «Баварії» – 2: 8.

Поділитись