Мессі побажав Роналду одужання від COVID-19

Мессі побажав Роналду одужання від COVID-19

Капітан каталонської «Барселони» і збірної Аргентини з футболу Ліонель Мессі згадав про своє суперництво з колишнім нападником мадридського «Реала» Кріштіану Роналду, який нині виступає за туринський «Ювентус», передає DAZN.

За словами Мессі, для нього це суперництво було і залишається особливою дуеллю, і так буде завжди. Футболіст каже, що змагання тривало багато років і вважає, що підтримувати певний рівень протягом тривалого часу непросто.

«Дуель між мною і Кріштіану була дуже гарною на особистому рівні, я думаю, людям вона сподобалася. Вболівальники «Реала» і «Барселони», та й взагалі всі любителі футболу, спостерігали грандіозне видовище.

Тепер все це в минулому. Ми з нетерпінням чекаємо нових викликів. Сподіваюся, Кріштіану скоро одужає від коронавірусу», – сказав аргентинець.

Нагадаємо, що в суботу, 24-го жовтня, «Барселона» зіграє з «Реалом» в рамках 5-го туру Ла Ліги. 28-го жовтня синьо-гранатові зіграють з «Ювентусом» в рамках групового етапу Ліги чемпіонів. Участь Роналду в матчі під питанням через позитивного тесту на коронавірус.

Поділитись