Магомедов прийняв виклик колишнього чемпіона UFC у двох вагових категоріях

Магомедов прийняв виклик колишнього чемпіона UFC у двох вагових категоріях

Дагестанський блогер Хасбулла Магомедов, відомий під прізвиськом Хасбік, прийняв виклик колишнього чемпіона UFC у двох вагових категоріях Генрі Сехудо.

А ще він захотів битися з колишнім чемпіоном UFC у легкій і напівлегкій вазі ірландцем Конором Макгрегором.

«Хочу покарати Макгрегора, цей хлопець багато базікає. Поєдинок проти Сехудо? Газуємо», – заявив Хасбік в ролику в Instagram.

Вага 18-річного Хасбіка – 18 кілограмів, зріст не перевищує одного метра. Найближчим часом блогер вийде на Октагон з 17-річним таджицьким співаком Абдурозіком, у якого майже такі ж фізичні показники. Хасбік здобув популярність в ММА після бою з Абдурозіком. За місяць їх перша очна зустріч набрала на YouTube 13 мільйонів переглядів.

Раніше Сехудо кинув виклик Хасбіку, опублікувавши відео в Instagram. «Хасбулла, твої дні полічені. Я король Росії!» – написав він під роликом.

Найближчий поєдинок Макгрегора відбудеться в липні проти американського бійця Дастіна Порье. Їх черговий реванш пройде на турнірі UFC 264 в Неваді в ніч на 11 липня. Ірландець проводив свій останній поєдинок в легковаговому дивізіоні до 70 кілограмів.

Поділитись