Джокович прокоментував новий удар м’ячем в суддю

Джокович прокоментував новий удар м’ячем в суддю

Сербський тенісист Новак Джокович під час післяматчевої прес-конференції прокоментував новий удар в одного із суддів під час зустрічі проти росіянина Карена Хачанова на «Ролан Гаррос».

«Це було неприємне дежавю. Зараз я намагаюся знайти суддю і дізнатися, чи все в порядку, тому що я бачив у нього невеликий синець і почервоніння в тому місці, куди потрапив м’яч », – сказав спортсмен. Він додав, що через те, що сталося раніше в Нью-Йорку до цього епізоду буде підвищена увага.

Джокович випадково потрапив в обличчя арбітра під час прийому подачі. Рефері не отримав серйозних травм, а до спортсменів не застосували санкцій. Гра завершилася перемогою Джоковича в трьох сетах, серб вийшов в чвертьфінал турніру.

6 вересня серб під час матчу 1/8 фіналу US Open проти Пабло Карреньо-Бусто в неігровому епізоді не дивлячись, вдарив ракеткою по м’ячу і потрапив в суддю, яка перебувала за його спиною. Вона впала на корт і стала задихатися, після чого її відвели для надання допомоги. У підсумку арбітри вирішили дискваліфікувати тенісиста.

Поділитись