ЗМІ: Під час дебатів може статися інсценування замаху на Порошенка

ЗМІ: Під час дебатів може статися інсценування замаху на Порошенка

Управління державною охороною (УДО) розробляло інсценування замаху на чинного президента Петра Порошенка під час його дебатів з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським.

За інформацією джерела strana.ua в УДО, інсценування замаху на Порошенка може відбутися або прямо на стадіоні, або напередодні його прибуття туди, пише ua1.com.ua.

Мета операції – звинуватити в агресії прихильників Зеленського і створити ореол жертовності чинному президенту напередодні голосування 21 квітня. Водночас, джерело не повідомило, яким чином буде організовано цей замах.

Журналіст Дмитро Гордон порадив Зеленському не йти на дебати. За словами журналіста, одну з двох сцен на стадіоні можна підірвати.

“Я розмовляю в ці дні з багатьма генералами міліції колишньої і поліції нинішньої. Вчора мені з болем дзвонив Микола Олегович Піддубний, генерал МВС… Він сказав мені: “Діма, це смертельно небезпечно для життя. Ніхто не може гарантувати безпеку як окремо взятого кандидата, так і людей, що зібралися на стадіоні. Якщо ти побачиш Зеленського, скажи йому: треба відмовитися від дебатів”, – заявив Гордон.

Поділитись