Житель Кіровоградщини отримав ножове поранення

Житель Кіровоградщини отримав ножове поранення

Через конфлікт під час застілля у київському хостелі 24-річний житель Кіровоградщини отримав ножове поранення.

Як передає cbn.com.ua, до чергової частини Дніпровського управління поліції вночі надійшло повідомлення, що в одній із кімнат хостелу чоловіку нанесли ножове поранення.

По прибуттю адміністрація закладу повідомила правоохоронцям, що компанія мешканців влаштувала в одній із кімнат застілля, після чого там розпочалася бійка.

Як встановили поліцейські, інцидент виник між 44-річним уродженцем Луганщини та 24-річним жителем Кіровоградської області. Чоловіки спочатку посварилися, а потім один із них під час бійки схопився за ніж. Молодший опонент отримав проникаюче поранення грудної клітини. Очевидці викликали у хостел медиків швидкої та зателефонували до поліції. Потерпілого з місця події госпіталізували до лікарні, де йому терміново зробили операцію.

Співробітники поліції затримали підозрюваного у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановили, що зловмисник вже відбував покарання у в’язниці за скоєння умисного вбивства.

у прес-службі ГУ НП у Київській області повідомили, що за даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 15 років позбавленням волі.

Поділитись