Жителька Тернопільщини видурила у мешканців області півмільйона гривень

Жителька Тернопільщини видурила у мешканців області півмільйона гривень

Жителька села Біла обіцяла людям дешеву, але якісну побутову техніку зі США, пояснюючи, що має там дядька, який і надсилає їй фотоапарати та айпади за вигідними цінами.

Вартість планшета чи фотоапарата становила близько 3,5 тис. грн, повідомили у поліції. Відтак бажаючих придбати іноземну техніку ваявилося чимало. Деякі люди просили привезти одразу по кілька наборів цифрової техніки, передає ternopoliany.te.ua.

Коли ж люди не отримували замовленого, вони почали погрожувати поліцією. Відтак жінка купила в обласному центрі кілька одиниць техніки і віддала покупцям, аби заспокоїти інших клієнтів. Люди почали звертатися в поліцію коли мобільний жінки перестав відповідати. Невдовзі правоохоронці з’ясували, що шахрайка взяла ще у трьох мешканців Тернополя гроші за оформлення земельних ділянок у селі Біла.

Така допомога вартувала потерпілим $5 та $25 тич. а також 46 тис. грн. Жінку працівники поліції оголосили в міжнародний розшук. Днями її затримали у Буковелі, де вона намагалася влаштуватися на роботу. У скоєному шахрайка зізналася. Також повідомила, що доки мала видурені в людей кошти, то переховувалася за кордоном. Зараз затримана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Їй оголосили підозру відповідно до ст. 190 ч. 1, 2, 3 ККУ (“шахрайство”)

Поділитись