Зеленський зустрівся з журналістами на велосипеді

Зеленський зустрівся з журналістами на велосипеді

В суботу, 6 червня, президент України Володимир Зеленський зустрівся з журналістами в резиденції Залісся

Володимир Зеленський проводить зустріч в неформальній обстановці. Аби це підкреслити, сам президент змінив сорочку та костюм на футболку та спортивки, а замість автомобіля пересів на велосипед. Зустріч відбувається з нагоди Дня журналіста, який в Україні святкують 6 червня. Про це повідомляє ТСН.ua.

В програмі зустрічі є катання на велосипедах, в ній беруть участь близько 30 журналістів. Спочатку журналістам запропонували покататися з президентом по території резиденції Залісся. Після цього президент покликав усіх на невеликий банкет. Зараз президент спілкується з журналістами, пише LIGA.net.

Сам президент встиг зробити фотографію та привітати всіх журналістів з професійним святом в своєму Instagram:

“Допитливі, оперативні, уважні до деталей, швидкі на слово й ноги, інколи настирливі, але завжди із загостреним почуттям справедливості. Це все- про наших українських журналістів. І хоч за перший рік на посаді Президента я вже сповна відчув гостроту вашого пера, але не припин. вас поважати й захищати. І надалі відповідатиму на ваші запитання. Навіть у несподіваних місцях та умовах! Як- от за кермом велосипеда. Бо ви- це запорука демократії та розвитку громадянського суспільства і ще один канал спілкування влади й народу. Ви й самі- четверта влада. А влада- це ще й відповідальність. Про це теж не слід забувати. Сил і натхнення вам, шановні журналісти! Зі святом!”,- повідомляє Newformat.info.

 

Поділитись