Зеленський поділився деталями розмови з Порошенком

Зеленський поділився деталями розмови з Порошенком

Президент Володимир Зеленський поділився деталями розмови з Петром Порошенком.

За його словами, колишній президент України пропонував йому допомогу на міжнародній арені і спільну роботу на благо країни. Про це глава держави розповів в інтерв’ю.

Порошенко з самого початку президентського терміну Зеленського шукав зустрічі з наступником, проте нинішній український лідер не бачив в цьому ніякого сенсу. “Я реально вважаю, що він досвідчений маніпулятор і досвідчений політик. Тому я йому і не вірю”, – висловився Зеленський про екс-президента.

Незважаючи на це, політики все ж зустрілися, зізнався глава України. За його словами, Порошенко запропонував забути всі колишні розбіжності і разом щось робити для країни. Зеленський же розповів в інтерв’ю “Українській правді”, що не довіряє своєму попереднику, і домовлятися з ним немає сенсу.

На його думку, Порошенко досі вважає себе президентом України, і в цьому його головна помилка. Політик думає, що зробив для країни щось таке, чого ніхто не зробив до нього, поділився своїми думками про Порошенка Зеленський.

Український лідер також згадав про боти в соцмережах, які, за його словами, з подачі колишнього президента поширювали про нього неправдиву інформацію, при цьому всіляко ображаючи його сім’ю.

Поділитись