Зеленський назвав головну помилку Порошенка

Зеленський назвав головну помилку Порошенка

Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю «Українській правді» розповів про ставлення до свого попередника Петра Порошенка і назвав головну, на його думку, помилку екс-президента.


За словами Зеленського, з початку свого президентства він відхиляв прохання Порошенка про особисту зустріч, так як вважав все сказане колишнім українським лідером брехнею.

Крім того, Зеленський назвав Порошенка маніпулятором і досвідченим політиком, якому він не довіряє.

«Він витирав ноги об мене, об мою сім’ю … Вони мене тільки ображали, і це було все брехнею: що я там наркоман, що я ще щось … Я пройшов довгий шлях по цій брехні, потім я зробив висновки про те, що він зробив як президент. Я не довіряю йому», – підкреслив президент України.

В інтерв’ю від 11 червня також зазначається, що Порошенко активно створював негативний образ Зеленського серед зарубіжних партнерів. Через це, на думку нинішнього українського лідера, на Заході його сприймали «як ворога».

Проте особиста зустріч двох політиків відбулася. І, за словами Зеленського, він зрозумів головну помилку Порошенка.

«Його головна помилка в тому, що він вважає себе президентом України. Досі. І далі так буде вважати. І навіть пройде 10 років, він буде вважати, що він єдиний, який щось там зробив для України, а все решта – ніхто», – сказав президент.

Зеленський додав, що домовлятися про що-небудь з Порошенком неможливо і не має сенсу, незважаючи на те що політик пропонував «все забути і знайти спільну мову».

Поділитись