Зеленський нагадав депутатам від партії про роботу на благо народу

Зеленський нагадав депутатам від партії про роботу на благо народу

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з депутатами від партії “Слуга народу” закликав їх не забувати, що вони принесли присягу народу України.

Про це розповів депутат Ради від фракції “Слуга народу” Давид Арахамія. Інтернет-видання “Українська правда” раніше повідомило, що Зеленський провів зустріч за закритими дверима і без телефонів з обраними депутатами від партії “Слуга народу”, але кадрових питань не обговорювали. “Хлопці, пам’ятайте кому ви даєте присягу”, – сказав він.

“Це було насправді дуже круто”, – сказав Арахамія та додав, що депутатам “треба працювати на благо народу України”.

Парламент України нового скликання сьогодні відкрив своє перше засідання. Очікується, що в перший робочий день найбільша фракція “Слуга народу” озвучить свої пропозиції щодо кандидатури майбутнього прем’єра. За інформацією джерел РІА Новини, ним стане заступник голови офісу президента Олексій Гончарук.

Верховна рада на першому ж засіданні має намір проголосувати не тільки за кандидатуру прем’єра, а й затвердити склад уряду. Також очікується, що депутати у четвер схвалять в першому читанні законопроект про зняття депутатської недоторканності з 1 січня 2020 року.

Поділитись