Зеленський дав “другий шанс” Гончаруку

Зеленський дав “другий шанс” Гончаруку

Президент України Володимир Зеленський відмовився підтримати відставку прем’єр-міністра країни Олексія Гончарука, який вирішив скласти повноваження через скандальні аудіозаписи.

Глава держави вирішив дати чиновнику «другий шанс». Однак український лідер зазначив, що в уряді існують «слабкі ланки», які необхідно знайти. При цьому Зеленський зазначив, що не є прихильником розпуску всього уряду, оскільки в даний час, на його думку, не варто «розгойдувати країну політично і економічно».

17 січня прем’єр-міністр України Олексій Гончарук написав заяву про відставку. Приводом для рішучого вчинку чиновника стала публікація аудіозаписи закритої наради, в ході якого глава уряду заявив про “примітивне розуміння президентом України Володимиром Зеленським економічних процесів”.

На своїй сторінці в Facebook Гончарук зазначив, що насправді поважає президента, а компромат на нього вигідний багатьом групам впливу, які прагнуть отримати доступ до фінансових потоків. При цьому свою заяву про відставку прем’єр-міністр назвав способом зняти будь-які сумніви в повазі та довірі до нього.

Поділитись