Захарова підтвердила, що Смоленков працював в посольстві в США

Захарова підтвердила, що Смоленков працював в посольстві в США

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова в інтерв’ю Telegram-каналу “Розстрига” підтвердила, що екс-співробітник адміністрації президента Росії Олег Смоленков, якого ЗМІ називають агентом ЦРУ, працював в російському посольстві у Вашингтоні.

“Він працював на якомусь відрізку своєї кар’єри в нашому посольстві у Вашингтоні. Тут мені більше прокоментувати нічого. Я його особисто не знала, не перетиналися, – сказала дипломат. – Єдине, що я знаю з особистісних оцінок товаришів по службі, що він займався господарськими питаннями”.

Офіційний представник МЗС також нагадала, що російською стороною вже був зроблений офіційний запит по лінії правоохоронних органів. “Також можу сказати, що коли CNN готував цей матеріал (про Смоленкове), то до нас не звертався, – звернула увагу вона. – Це дивна ситуація. Зазвичай вони просять нас про коментарі, якщо мова йде про подібні сюжетах”.

Захарова також зазначила, що матеріал CNN про Смоленкова представлений як “елемент формування переваг власної аудиторії”.

Фото ТАСС.

Поділитись