За жорстоке вбивство жінки на Київщині затриманий раніше судимий чоловік

За жорстоке вбивство жінки на Київщині затриманий раніше судимий чоловік

Понівечене оголене тіло 43-річної жінки, прикидане одягом, знайшли на території будівництва у Софіївській Борщагівці. Два дні знадобилось  працівникам Києво-Святошинського відділу поліції, щоб встановити підозрюваного у вбивстві. 28-річний житель Полтавщини затриманий у порядку ст. 208 КПК України і за скоєний злочин йому загрожує довічне ув’язнення.

Чоловік зізнався у скоєному і надав працівникам поліції правдиві покази жахливого злочину, – передає управління Нацполіції області.

Встановлено, що молодик відбував покарання за скоєння замаху за навмисне вбивство і звільнився з місць позбавлення волі у минулому році достроково, а до Київщини приїхав на заробітки. 

У Софіївській Борщагівці він влаштувався різноробочим на будівництво, де познайомився з 43-річною жінкою, яка приїхала з Львівщини у пошуках роботи.

Того трагічного вечора, після спільного вживання алкоголю, він запропонував своїй знайомій вступити з ним в інтимні стосунки, на що вона погодилась. Тоді він і накинувся на жінку: схопив за волосся, бив її  головою об металеві труби. Потім взяв дерев’яний брус, довжиною 2 м, і продовжував наносити їй тілесні ушкодження. Коли нелюд нарешті побачив, що вона мертва, просто прикинув тіло одягом і пішов спати.

Затримали працівники поліції злодія на робочому місці, на будівництві.

Наразі йому оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває слідство.    

Поділитись