Янукович запропонував допомогу Зеленському об’єднати Україну

Янукович запропонував допомогу Зеленському об’єднати Україну

Екс-президент України Віктор Янукович звернувся до співвітчизників із заявою напередодні шостої річниці розстрілів на майдані.

Він висловив надію, що чинний глава держави Володимир Зеленський зможе «об’єднати країну», і заявив про готовність допомогти йому. Звернення Януковича було опубліковано на сторінці його адвоката Віталія Сердюка в Facebook.

Колишній президент вважає, що події 2014 року було «державним переворотом, який розділив країну». Його лідери «почали кривавий шлях на майдані» та «перенесли його на Донбас». При цьому громадяни, які не хотіли перевороту, виявилися чужими у власній країні. За словами Януковича, радикали привласнили собі монополію на правду, а показові суди над незгодними стали нормою.

«В результаті “народних реформ” економіка України була зруйнована, а народ кинуто в злидні», – написав Янукович.

При цьому перші кроки Зеленського дають надію на мир, справедливість і встановлення стабільності, вважає екс-президент. За його словами, боротьба за правду і справедливість об’єднає «все більше сильних людей, які по-справжньому люблять Україну».

«Я буду робити все, щоб країна не втратила цю надію, щоб мир і стабільність прийшли на нашу землю», – підсумував Янукович.

Поділитись