За рік президентства Володимир Зеленський змінився та став більш жорстким

За рік президентства Володимир Зеленський змінився та став більш жорстким

З початку роботи на посаді президента України Володимир Зеленський змінився і став більш жорстким, розповів спікер Верховної ради Дмитро Разумков.

В інтерв’ю «Главкому» він розповів про те, як змінився колишній актор ставши президентом, і відповів на питання, чи став Зеленський менше жартувати.

«Всі люди змінюються, і президент так само змінився. Одна справа, коли ти займаєшся бізнесом, інше – коли знімаєш державну посаду. Це буде впливати на тебе як на особистість», – вказав Разумков.

За його словами, головне – не мінятися на гірше, і більшість людей з команди українського лідера, на його думку, залишилися колишніми. При цьому Разумков вказав, що посада змінює людину, і Зеленський став більш жорстким, проте почуття гумору зберіг.

“Ми все можемо і пожартувати, і бути більш суворими. Це залежить від ситуації. Думаю, це не залежить від посади, але обсяг відповідальності, який лежить на твоїх плечах, відбивається і на твою поведінку», – додав він.

У березні Зеленський розповів, як сім’я ставиться до його роботи на посаді глави держави. За словами, українського лідера близьким не подобається його робота, а іноді домашні не вітаються з ним.

Поділитись