Володимир Зеленський захотів повернутися на сцену

Володимир Зеленський захотів повернутися на сцену

Президент Володимир Зеленський сподівається повернутися в кіностудію «Квартал 95», яку він очолював до того, як був обраний главою держави.

Про це в інтерв’ю програмі «Світське життя», запис якої опублікована в YouTube, заявила актриса однойменного шоу Олена Кравець. Вона зізналася, що про таке бажання Зеленського дізналася після того, як зателефонувала йому, щоб висловити захоплення його промовою на День незалежності.

“Він говорить: будь ласка, телефонуйте мені. Я хочу залишатися на землі, і я ж через п’ять років планую повернутися”. Я: “серйозно?” Він: “Звичайно”, – сказала вона.

За словами актриси, незважаючи на те, що Зеленський займає нове положення в країні, він не пішов із загальних чатів учасників «Кварталу 95». Більш того, як зазначила Кравець, український лідер вичитує всі жарти сценаристів шоу про себе і свою дружину.

Зеленський заснував студію «Квартал 95» в 2003 році. До обрання президентом він був художнім керівником проекту. У серіалі «Слуга народу» Зеленський зіграв вчителя історії, який стає президентом України. Глава держави відзначав, що у нього і його персонажа багато спільного: їх об’єднують спільні цінності та прагнення поліпшити життя українців.

Раніше повідомлялося, що Зеленський виконав передвиборчу обіцянку повністю вийти з бізнесу і передав соратникам і партнерам свої частки у всіх компаніях, в тому числі в «Кварталі 95».

Поділитись