Військові 21 листопада почнуть демонтаж фортифікацій біля Петровського

Військові 21 листопада почнуть демонтаж фортифікацій біля Петровського

Збройні сили України почнуть сьогодні демонтаж фортифікаційних споруд в зоні розведення сил у села Петрівське, ці роботи триватимуть до 6 грудня.

Про це повідомило в середу агентство УНН з посиланням на начальника прес-центру штабу української силової операції в Донбасі Андрія Агєєва.

“21 листопада, з 12:00 починається демонтаж [фортифікаційних] споруд, який триватиме до 12:00 6 грудня”, – сказав Агєєв.

За словами начальника прес-центру, в період проведення робіт українські сапери будуть також проводити технічне обстеження території навколо фортифікаційних споруд на наявність вибухонебезпечних предметів.

Глава представництва так званої ДНР в Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню Руслан Якубов повідомив у вівторок, що сапери МНС ДНР ліквідували мінно-вибухові загородження в зоні відповідальності республіки на ділянці розведення сил і засобів у села Петрівське.

Населений пункт Петрівське став третім пілотним ділянкою, де відбувся відведення сил і засобів сторін конфлікту в Донбасі. Раніше війська були розведені у Золотого і Станиці Луганській.

Поділитись