Відбулись змагання українських військових з функціонального багатоборства

Відбулись змагання українських військових з функціонального багатоборства

В Західному оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України відбулись змагання на першість військових частин з функціонального багатоборства. Про це інформує Група інформації і комунікації Західного ТУ НГУ у Facebook, передає Newformat.info.

Чемпіонат складався з ІІІ етапів: силова підготовка, воєнізований крос з метанням гранат та військово – спортивної естафети.

В змаганнях брали участь військовослужбовці, які на попередньому етапі у військових частинах посіли призові місця та увійшли в склад збірних команд. Зараз вони представляють свої військові частини у змаганнях на першість Західного ОТО.

Для більш об’єктивного визначення результатів змагань, були запрошені представники Всеукраїнської громадської організації «Федерація функціонального багатоборства України». 

За підсумками змагань в загальному заліку призові місця серед команд першої та другої групи розподілились наступним чином:
У першій групі чемпіоном стала команда військової частини 4114 зі Львова, друге місце посіла команда військової частини 3028 з міста Калинівка Вінницької області, третє – команда військової частини 3002 зі Львова. 

У другій групі перше місце зайняла команда військової частини 3043 з міста Нетішин, друге місце виборола команда військової частини 3045 з міста Вараж, третє місце посіла команда військової частини 3053 з Хмельницького.

Змагання проводились для відбору команд, котрі будуть брати участь у Чемпіонаті серед усіх територіальних управлінь Національної гвардії України з функціонального багатоборства.

 

Поділитись