Верховна Рада підтримала законопроект щодо посилення соціального захисту осіб з інвалідністю

Верховна Рада підтримала законопроект щодо посилення соціального захисту осіб з інвалідністю

Фракція «Батьківщина» домоглася ухвалення чергового соціально важливого законопроєкту. Верховна Рада підтримала ініціативу Юлії Тимошенко та депутатів з її команди щодо посилення соціального захисту осіб з інвалідністю.
Після набрання чинності Закону про внесення змін до статті 3 Закону України “Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю” надбавки на догляд зростуть до 150% прожиткового мінімуму з 1 січня 2021 року, і до 200% прожиткового мінімуму з 1 січня 2022 року. За словами авторів закону, парламентська команда Юлії Тимошенко продовжить шукати шляхи ухвалення законів, спрямованих на покращення добробуту кожного українця, як би цьому не протидіяла пропрезидентська монобільшість.
Нагадаємо, на місцеві вибори партія Юлії Тимошенко йде під гаслом «Єдина надійна команда». «Батьківщина» переконана, що нинішні перегони дають Україні можливість завершити період дилетантства та некомпетентності у владі, шанс привести туди досвідчених професіоналів, здатних працювати заради людей у кожному куточку країни.

Поділитись