Вчені знайшли судно, яке зникло в 1925 році в Бермудському трикутнику

Вчені знайшли судно, яке зникло в 1925 році в Бермудському трикутнику

Команда дослідників морських глибин виявила уламки торгового судна Cotopaxi, яке таємничим чином зникло в 1925 році в так званому Бермудському трикутнику. Про це пише The New York Post.

29 листопада 1925 пароплав вийшов з порту міста Чарльстон, штат Південна Кароліна. Судно прямувало в Гавану, але так і не досягло пункту призначення. Тіла 32 пасажирів Cotopaxi не були знайдені.

Група підводних дослідників і морських археологів виявила нещасливий корабель приблизно в 35 морських милях від узбережжя міста Сент-Огастін, штат Флорида. Це відкриття буде показано в першій серії фільму “Таємниці корабельної аварії”, показ якого стартує 9 лютого в 20:00 на каналі Тhe Science Channel.

Бермудський трикутник – акваторія в Саргасовому морі, Атлантичний океан, де відбуваються таємничі зникнення морських і повітряних суден та інші аномальні явища. Район обмежений трикутником, вершинами якого є Майамі, Бермудські острови і Сан-Хуан, Пуерто-Ріко і вкрай складний для навігації через велику кількість мілин, частих циклонів і штормів.

Ті, хто дотримується думки, що загадкові зникнення в цій зоні дійсно відбуваються, висувають різні гіпотези для їх пояснення: від незвичайних погодних явищ до викрадень інопланетянами або жителями Атлантиди.

Скептики, проте, стверджують, що зникнення суден в Бермудському трикутнику відбуваються не частіше, ніж в інших районах Світового океану, і пояснюються природними причинами, пише сайт “Вікіпедія”.

Поділитись