В Україні приватним банкам надаються великі повноваження

В Україні приватним банкам надаються великі повноваження

Порядок денний Верховної Ради переповнений лобістськими законопроектами, які ухвалюються в інтересах кланів, а не в інтересах людей.

Про це на брифінгу за підсумками Погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій і комітетів заявила голова фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко.
 
Як інформує прес-служба партії, екс-прем’єр- міністр назвала лобістські законопроекти, зокрема №6027-д, який, за словами Тимошенко, є яскравим прикладом відстоювання інтересів приватних банків проти інтересів громадян.
 
«Приватним банкам надаються великі повноваження, а клієнти банків практично позбавляються прав», – пояснила лідер «Батьківщини» і додала: «Наша фракція навпаки – пропонує ухвалити законопроекти, які захищають права клієнтів банків, їх майно, право власності на заставу, якщо люди здатні повернути кредити».
 
Тимошенко також розкритикувала законопроект 7123У, яким фактично знімається контроль держави за якістю продуктів харчування, робіт та послуг, які надаються людям.
 
«Ці лобістські законопроекти, як намагатимуться ухвалити у Верховній Раді, спрямовані проти інтересів українців. Ось так нині працює парламент, який є інструментом кланової системи, відбору в України та українців останніх ресурсів», – наголосила лідер «Батьківщини».
Поділитись