В Україні запрацювала онлайн-карта поширення нового вірусу nCoV

В Україні запрацювала онлайн-карта поширення нового вірусу nCoV

В Україні запрацювала онлайнкарта поширення коронавірусу по країні.

В Україні зареєстровано три лабораторно підтверджених випадки Covid-19: в Чернівецькій області – два випадки і в Житомирській – один (летальний випадок), ще три зразка досліджуються. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я в Facebook.

«Всього з початку 2020 року до Центру громадського здоров’я надійшло 67 повідомлень про підозру на Covid-19 (3 ​​випадки – підтверджені лабораторно, 61 – негативні, коронавірусу немає, 3 зразка досліджуються). Всі три випадки Covid-19 підтверджені дослідженнями лабораторії Центру громадського здоров’я України», – йдеться в повідомленні.

Як відзначили в Центрі, на Covid-19 з початку року вірусологічна референс-лабораторія протестувала близько 500 зразків.

Вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України продовжує досліджувати не тільки підозрілі випадки, але і контактних осіб.

Як повідомлялося раніше, в Житомирській області померла 71-річна жінка, яка повернулася з Польщі. У неї був діагностований коронавірус.

Нагадаємо, що міністр МВС України Арсен Аваков повідомив, що в непідконтрольній українському уряду Горлівці (Донецька обл.) виявлено 12 випадків захворювання коронавірусом. У самій «ДНР» стверджують, що в «республіці» немає жодного підтвердженого випадку коронавірусу, в лікарні Горлівки міститься жінка з підозрою на дану інфекцію.

Поділитись