В Україні планують запровадити новий етап комунікації влади та народу

В Україні планують запровадити новий етап комунікації влади та народу

Партія «Слуга народу» планує повністю змінити чинну систему у Верховній Раді та запровадити новий етап комунікації влади та народу.

“Відновити довіру населення до законодавчої гілки влади можна лише добросовісною роботою та чітким виконанням своїх безпосередніх обов’язків”, – йдеться на Офіційному сайті Володимира Зеленського і команди.

Днями радник Президента України з питань діджіталізації Михайло Федоров анонсував презентацію сайту партії, де, власне, зможуть залишити заявки потенційні кандидати. У заявках кандидати мають розписати свої біографічні дані та досвід і запропонувати концепції законопроектів, прийняття яких він домагатиметься у Верховній Раді. Також керівник діджитал-напрямку представив фірмовий стиль партії, зокрема логотип і тло майбутньої агітаційної продукції. 

З моменту перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах з’явилося безліч людей, які нібито від Зеленського ходять, пропонують свою «допомогу», розміщують свої плакати з логотипами Зе!команди. Тож презентація партійного бренду та логотипу є своєрідним фільтром для розуміння «хто є хто» та виявлення самозванців. 

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись