В столиці ціни на продукти пішли вниз

В столиці ціни на продукти пішли вниз

Власникам теплиць буде необхідно переглядати свою політику, оскільки вони завжди покладалися на продажі через ринки. Їх майже повне закриття призвело до того, що продукція є, а продати її не можливо. Про це пише голова Української Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Newformat.info.

Олексій Дорошенко зазначив, що зараз українці бачать суттевий стрибок вартості продуктів.  Він підкреслює, що бізнес – це постійні зміни.

“Цей тиждень є вирішальним для стабілізації цін на продукти харчування. Якщо зараз всі, хто долучився до справи, не зможе це призупинити по продуктах, де не має економічної складової зростання вартості, то наступного тижня необхідно буде застосувати жорсткі обмежувальні заходи, або визнати поразку. Однак навіть колеги-журналісти повідомляють про те, що в столиці ціни потрохи пішли вниз, що може свідчити про початок відкату назад. Також пролунала заява мережі АТБ про те, що вони знижують власну націнку на соціальні продукти заради пом’якшення ситуації. Це добрий крок, який говорить про спільну відповідальність бізнесу та держави перед українцями”, – написав він.

 

Поділитись