В ОП обговорюють питання повного перезавантаження влади влітку цього року

В ОП обговорюють питання повного перезавантаження влади влітку цього року

В ОП розраховують “збити” тарифний Майдан за допомогою вакцини від COVID-19

Про це повідомляє телеграм-канал “Печерські пагорби”

В Офісі Президента продовжують перебирати варіанти як збити тарифний Майдан. Переговори з Порошенком і Медведчуком, про які ми писали раніше, поки навіть не розпочалися. Лідери опозиції бачать в тарифних протестах реальну можливість повернути собі владу і не хочуть розмінюватися на локальні “договорняки” з зеленими. На сьогоднішній день наші джерела з ОП повідомляють, що найбільш перспективним радники президента вважають кейс “успішної вакцинації”.

Про це вже потихеньку починають писати пов’язані з ОП телеграм-канали, а президент готується заявити про перемогу над COVID і масову вакцинацію. Зеленський має намір стати рятівником нації. Мовляв і дороги побудували, і смертності як в Європі немає, і локдаун менше місяця, і навіть масову вакцинацію почали. Ось тільки в ОП чомусь не розуміють, що питання неймовірно високих тарифів людей турбує набагато більше вірусу. Приватні підприємці ще кілька місяців тому записували відео-звернення у соціальних мережах із закликом дозволити їм працювати: “Я краще помру від COVID, ніж від голоду.”

Реальні соціологічні опитування, які практично безперервно замовляються в ОП, показують чергове падіння рейтингів Зеленського і уряду. Люди налаштовані на перезавантаження влади і вже до літа, за допомогою опозиції, буду готові знести президента який не виконав їх обіцянки. А команда слуг, по суті, є шулерами. Чи буде кейс вакцинації сприйнятий суспільством як “успішний”, а частина і без того мізерних лаврів взагалі перебере на себе міністр Степанов? І все-таки надія на успіх цієї ідеї в ОП не згасає. Адже більше, навіть таких суперечливих перемог, для президента в найближчому майбутньому не передбачається.

Поділитись