В одному з міст Одеської області скасували новорічні заходи

В одному з міст Одеської області скасували новорічні заходи

Влада міста Кодима Одеської області скасувала проведення святкових новорічних заходів у зв’язку з дією воєнного стану.

Як повідомили у Кодимській міськраді, скасовано святковий концерт, відкриття та робота Новорічної казкової резиденції в парку, які були попередньо заплановані на 23-24 грудня 2018 року.

“Зважаючи на небезпечне територіальне розташування Кодимського району, який межує з невизнаним Придністров’ям, для уникнення різного роду провокацій та з метою забезпечення безпеки мешканців міста Кодимська міська рада цього року змушена скасувати новорічні святкові заходи та роботу Новорічної казкової резиденції, організовані вже декілька років поспіль Кодимською міською радою”, – йдеться в повідомленні.

У міськраді наголосили, що рішення не поширюється відкриття новорічної ялинки на центральній площі міста та казкового містечка в парку Мир, пише nv.ua.

Нагадаємо, що 26 листопада Верховна Рада проголосувала за введення воєнного стану терміном на 30 днів у таких областях, як Вінницька, Луганська, Донецька, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Чернігівська, Херсонська, а також це стосується внутрішніх вод Азово-Керченської акваторії.

Рішення про введення воєнного стану прийнято в зв’язку з актом агресії Росії проти України в Керченській протоці. В результаті незаконних дій російських силовиків було захоплено три кораблі ВМС України і взято в полон 24 українських військовослужбовців.

Поділитись