В Одесі поліцейські затримали двох іноземців, які грабували автомобілі

В Одесі поліцейські затримали двох іноземців, які грабували автомобілі

Зловмисники простежили, коли водійка припаркує автомобіль, відчинили пасажирські двері, на очах у жінки викрали сумку з речами та втекли з місця події.

Подія сталася на вул.Ак.Корольова близько третьої години дня. Зловмисники під’їхали на автомобілі та побачили, як жінка паркує свій транспортний засіб. Один з чоловіків залишився за кермом машини, а другий, діждавшись, коли власниця вийде з салону, відчинив двері її авто, викрав сумку з майном, після чого разом зі спільником поїхав геть.

Потерпіла відразу звернулася по допомогу до поліцейських. Правоохоронці по гарячих слідах затримали зловмисників та доставили їх до відділу поліції. Чоловіки виявилися 35-ти та 37-річним вихідцями з кавказького регіону. Зараз вони затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

Поділитись