В Черкасах оперативники затримали серійного крадія

В Черкасах оперативники затримали серійного крадія

До чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло ряд повідомлень про крадіжки з приватних домоволодінь в одному із районів міста. В усіх випадках зловмисник потрапляв в приміщення потерпілих шляхом віджиму пластикових вікон. Викрадав золоті вироби, комп’ютерну техніку, електроінструменти, а у одного із потерпілих викрав пневматичну зброю.

Як передає ridnyi.com.ua, проведеними заходами поліцейські встановили, що до ряду кримінальних правопорушень причетна одна і таж особа та вийшли на його слід. Ним виявився раніше судимий уродженець Чорнобаївського району. Молодик не мав  постійного місця проживання. Поліцейські затримали його під час вчинення чергової крадіжки. В розмові з поліцейськими він розповів, що крадіжки вчиняв в темну пору доби. Віджимав пластикові вікна та потрапляв в приміщення. Викрадав гроші і речі, які мали цінність, які в подальшому перепродував. Слідчі встановили його причетність по 6 епізодам його кримінальної діяльності.

Речові дози вилучено частково. Черкаським відділом поліції чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк до шести років. Триває досудове розслідування відносно низки інших правопорушень.

Поділитись