Укрпошта запустила прискорену доставку до США

Укрпошта запустила прискорену доставку до США

«Укрпошта» запровадила послугу для доставки  дрібних пакетів – «Поштовий експрес до США».

Про це йдеться у прес-релізі «Укрпошти». Її запуск відбувся у серпні – десятки тисяч відправлень були доставлені новим способом, пише mind.ua.

При тестуванні послуги  для 90% відправлень  термін обробки із моменту відправлення з будь-якого автоматизованого відділення «Укрпошти» до першого сканування в системі національної пошти США USPS склав від 3 до 5 днів. 

При цьому повний термін доставки до моменту фінального вручення (або першої спроби вручення)  в будь-якому штаті США, враховуючи  митне оформлення в двох країнах – Україні та США,  для 80% дрібних пакетів склав від 4 до 10 днів.

Нині середній фактичний термін доставки для  відправлень базовою послугою складає 14 днів.

«Укрпошта» готується до високого сезону і надає нові можливості, аби задовольнити потреби клієнтів. Ми відкрили додаткову послугу для відправлень у США, який є найпопулярнішим напрямком доставки.  Аби забезпечити більш прогнозовані терміни доставки, компанія оптимізувала роботу всієї мережі та розширила партнерство з «Міжнародними авіалініями України». Сьогодні «Укрпошта» має можливість надати клієнтам  сервіс на вибір за пріоритетами обробки пошти», – відзначив перший заступник генерального директора «Укрпошти» Олександр Перцовський.

Послуга доступна при оформлені в «особистому кабінеті» або API на сайті «Укрпошти» для відправлень дрібний пакет. 

Додаткова оплата за дану послугу до 30 вересня становить $0,5 за кожен дрібний пакет, а із 1 жовтня – $1.

Поділитись