Українець врятував вагітну з палаючого авто

Українець врятував вагітну з палаючого авто

Під Києвом чоловік врятував вагітну жінку з палаючого авто ціною власного здоров’я.

Про це повідомляє “Народна правда” з посиланням на Facebook журналіста Юрія Бутусова.

У селі Крюківщина днями відбулося ДТП за участю Chery Tiggo і Volkswagen Golf. Останній загорівся, коли в салоні перебувала вагітна жінка. Невідомо, як би закінчилася історія, якщо б її не врятував місцевий житель Олександр Хоменко, який кинувся до палаючого авто. Бутусов зазначає, що багато очевидців проігнорували аварію.

“Чимало машин і перехожих бачили аварію, але не зупинилися і не прийшли на допомогу, але багато побігли відразу. Олександр (на відео в червоному светрі), який випадково проходив в цьому місці, діяв найбільш цілеспрямовано і швидко – він першим підбіг до машини, витягнув з неї вагітну жінку водія, оглушенную зіткненням – двері водійського місця була пошкоджена і не відкривалася”, – пише Бутусов.

При цьому сам Олександр постраждав, тому що палаюче авто незабаром вибухнуло.

“А потім Олександр намагався врятувати від загоряння та вибуху пошкоджену машину – він спробував відразу знайти вогнегасник – але вогнегасника в машині не було. Олександр відкрив капот, і в цей момент стався вибух. Зараз чоловік знаходиться у реанімації Київського опікового центру. У нього діагностували струс мозку, опіки і контузію“, – повідомив журналіст.

Поділитись