Українську журналістку знайшли мертвою в джунглях на острові Самуї

Українську журналістку знайшли мертвою в джунглях на острові Самуї

Тіло жінки після довгих пошуків виявлено на острові Самуї в Таїланді.


Ведеться розслідування заплутаної справи про зникнення і загибель журналістки Ольги Фролової.

Журналістку знайшов мертвою працівник острівної готелю, він звернувся в правоохоронні органи острова із заявою про те, що знайшов тіло зі слідами розкладання. Як він пояснив, він пробирався через джунглі, відчув дивний запах і вирішив знайти його джерело, передає Pattaya Now.

За даними порталу, причина смерті Ольги поки не встановлено чи не розкривається. Особистість дружини підтвердив чоловік загиблої, Дмитро Фролов, який упізнав тіло і речі покійної дружини і уточнив, що в її рюкзаку немає належали їй смартфона фірми Apple і ноутбука.

Sun стверджує, що у жінки був роман з громадянином Великобританії Філіпом Армстронгом, який старше 32-річної Ольги на 15 років. Чоловік підтверджує, що був із загиблою в романтичних стосунках, але сказав, що йому нічого не відомо про причини її смерті. Тим часом, за даними видання Daily Mail, в день зникнення журналістки, 25 травня, Філіп і Ольга посварилися.

Крім того, на кадрах з камер відеоспостереження видно, як перед зникненням Ольга йшла по безлюдній сільській місцевості на самоті.

Поділитись