Україні потрібна сильна просімейна політика, а не необольшевизм уряду Гройсмана, – Михайло Головко

Україні потрібна сильна просімейна політика, а не необольшевизм уряду Гройсмана, – Михайло Головко

18 грудня 2018 року біля Кабінету Міністрів відбулася акція “Стоп гендерний ГУЛАГ!”  Вимога учасників заходу – скасувати Постанову Кабінету Міністрів 390-2017п, яка запровадила інститут Уповноваженого з гендерної політики.

На заході виступив народний депутат України Михайло Головко з вимогою до Кабінету Міністрів і очільника уряду Володимира Гройсмана припинити антисімейну політику влади.
“Уряд Гройсмана зменшив фінансування із народження дитини. І це в ситуації швидких темпів зменшення кількості жителів України. Цинізм його політики полягає у формуванні антисімейної політики в угоду радикальній ідеології гендеру. Уповановажений  Кабінету міністрів з гендерної політики вважає, що сімейні цінності – це загроза національній безпеці. Підтримую вимоги учасників скасувати Постанову Кабміну 390-2017п про запровадження цього ганебного органу влади. Нам потрібна сильна просімейна політика. Інститут Уповноваженого з питань сім’ї. Повернення сім’ї і народжуваності в основу урядової політики. А не необольшевизм Гройсмана з його антиконституційним гендерним комісаром”, – сказав Михайло Головко.
Слід зазначити, що Всеукраїнське об’єднання “Свобода” підтримує рішення низки місцевих рад про захист сімейних цінностей.
Поділитись