Українців у Барселоні попросили не відвідувати туристичні місця

Українців у Барселоні попросили не відвідувати туристичні місця

Десятки тисяч людей вийшли на протести проти вироків лідерам руху на незалежність Каталонії.

Громадянам України, які перебувають у У Каталонії прихильники незалежності знову вийшли на мітинг У Каталонії прихильники незалежності знову вийшли на мітинг Барселоні, радять не відвідувати центр міста та туристичні місця.

“У зв’язку з масовими соціальними заворушеннями та погіршенням безпекової ситуації у Барселоні та передмістях рекомендуємо уникати масових скупчень людей, а також утриматися від відвідування центру Барселони та туристичних локацій”, – повідомляє генеральне консульство України у Барселоні.

Окрім того, маніфестанти частково заблокували міжнародний аеропорт “Ель Прат”, через що можливі затримки або скасування деяких рейсів, у тому числі до України.

Також генконсульство рекомендує українцям неухильно дотримуватися правил перебування іноземців в Іспанії. Зокрема, мати при собі оригінали паспортних документів.

В аеропорту Барселони відбулися сутички між поліцією та мітингувальниками, через протести було скасовано 67 рейсів. Крім того, заблоковане залізничне сполучення з аеропортом “Барселона – Ель-Прат”, також демонстранти заблокували кілька автострад, пише tsn.ua.

Поділитись