Україна захотіла провести обмін «всіх на всіх» в березні

Україна захотіла провести обмін «всіх на всіх» в березні

Глава офісу президента України Андрій Єрмак і заступник голови адміністрації президента Росії Дмитро Козак обговорили в Мінську обмін в форматі «всіх на всіх», повідомили в адміністрації українського президента.

“Єрмак заявив про намір провести наступний трек обміну в березні. Учасники зустрічі наголосили на необхідності продовження переговорів для повного виконання домовленостей, досягнутих в ході саміту в нормандської форматі”, – йдеться у повідомлення офісу Зеленського.

У лютому Київ передав в контактну групу по Донбасу новий список осіб на звільнення. При цьому в так званій ЛНР заявляли, що кількість громадян України, які утримуються на території Донбасу, не відповідає цифрам, озвученим Володимиром Зеленським.

Зеленський до цього говорив, що дата обміну полоненими між Києвом і самопроголошеними республіками Донбасу буде озвучена незабаром.

Перший за два роки обмін полоненими пройшов в Донбасі 29 грудня. Київ передав республікам Донбасу 124 людини, ДНР і ЛНР віддали владі України 76 осіб.

Поділитись