Україна встановила рекорд по зарплатам

Україна встановила рекорд по зарплатам

Всього за два місяці правління Володимира Зеленського рівень бідності України помітно знизився.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів блогер Михайло Шнайдер, пише Політека. Він висміяв нездійснені сумні прогнози прихильників екс-гаранта Петра Порошенка. Автор публікації нагадав, що виборців намагалися відвернути від Володимира Зеленського, лякаючи фінансовою катастрофою. Зокрема, критичним падінням курсу гривні. Однак цього не сталося, навпаки – національна валюта впевнено зміцнює свої позиції на ринку.

«Друзья, а вы помните как перед вторым туром президентских выборов, любители шоколада, пугали нас ужасным экономическим коллапсом и курсом доллара минимум по 50, а то и по 100 Гривен? Так вот, на сегодняшний день, курс доллара продолжает падать и уже достиг уровня 2016 года. А средняя зарплата в Украине установила новый рекорд и составила 410 долларов, превысив показатель 2013 года», — написав Шнайдер.

Блогер додав, що на цьому тлі Україна різко піднялася в світовій рейтингу. За добробуту громадян вона обігнала деякі країни Європи і пострадянського простору. Михайло Шнайдер упевнений, що в недалекому майбутньому зусиллями Володимира Зеленського життя українців стане ще краще.

Поділитись