Україна приєднається до всесвітнього благодійного забігу

Україна приєднається до всесвітнього благодійного забігу

5 травня о 14.00 Україна приєднається до всесвітнього одночасного благодійного забігу Wings for Life World Run, метою якого є збір коштів для пошуку методів лікування травм спинного мозку.

Приєднатися до акції можна у будь-якому місті або локації за допомогою мобільного додатку забігу Wings for Life World Run. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

Взяти участь в акції може будь-яка людина разом із іншими однодумцями у спільних забігах із мобільним додатком (APP RUN), які організовуються у Києві, Дніпрі, Одесі, Ужгороді та інших містах.

До благодійної ініціативи в Україні також приєдналися амбасадори Wings for Life World Run, серед яких олімпійська чемпіонка і п’ятиразова чемпіонка світу з фехтування Ольга Харлан, призерка чемпіонату світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко, триразовий чемпіон України з дрифту Олександр Гринчук, чотириразова призерка чемпіонату світу з маунтинбайку Яна Беломоїна.

У Києві такий організований забіг з мобільним додатком Wings for Life World Run APP RUN KYIV відбудеться 5 травня о 14.00. на Трухановому острові.

Поділитись