Україна повністю припинить авіасполучення через новий вірус nCoV

Україна повністю припинить авіасполучення через новий вірус nCoV

Україна повністю припинить авіасполучення через загрозу поширення коронавірусу. Країна перестане відправляти і приймати літаки з 17 березня.

Про це телеканалу NewsOne розповів голова Верховної Ради Дмитро Разумков. Він пояснив, що заборона на польоти почне діяти в країні з 00:00 17 березня. Незважаючи на це, в Україну все ще можна буде потрапити наземним і морським транспортом. Це зроблено для того, щоб громадяни країни, які зараз перебувають за її межами змогли повернутися додому.

Разумков зазначив, що ситуація з пандемією коронавірусу у всьому світі дуже складна. Однак він підкреслив, що в Україні кількість заражених в рази менше, ніж за кордоном.

“Але давайте будемо відвертими, в Україні зараз ситуація набагато краща ніж закордоном. Але ми повинні зробити все, щоб по максимуму убезпечити і Україну, і українців від глобальної загрози, з якою зіткнувся світ”, сказав Разумков.

Спікер Верховної ради розповів, що заходи щодо запобігання поширенню захворювання в країні вже приймають. У їх числі – засідання РНБО, на якому обговорювалася ця проблема – учасники розробили список необхідних превентивних заходів, які виконають найближчим часом.

Поділитись