Учасника бойових дій засуджено до 14 років позбавлення волі

Учасника бойових дій засуджено до 14 років позбавлення волі

Уманською місцевою прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно жителя м. Монастирище Черкаської області, який обвинувачувався в умисному вбивстві особи, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області, 24–річний житель м. Монастирище Черкаської області, учасник бойових дій, умисно, з метою заподіяння смерті іншій людині здійснив три постріли з пістолета марки ПМ в місцевого жителя с. Долинка Монастирищенського району Черкаської області, два з яких в область голови, в результаті чого останній отримав тілесні ушкодження, від яких помер.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт стосовно зловмисника скеровано до Монастирищенського районного суду Черкаської області.

Апеляційним судом Черкаської області підсудність визначено за Придніпровським районним судом міста Черкаси.

За результатом судового розгляду Придніпровським районним судом міста Черкаси від 29.07.2019 вказану вище особу визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, та призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

 

Поділитись