У Запоріжжі зловмисник погрожував замінувати мости

У Запоріжжі зловмисник погрожував замінувати мости

У Запоріжжі правоохоронці затримали чоловіка, який зателефонував на спецлінію «102» та заявив, що замінує мости через річку  Дніпро, якщо йому не будуть передані гроші  в сумі 400 тисяч гривень.

Про це повідомляє Нацполіція у середу, 26 серпня.

Вжитими оперативними заходами співробітники Запорізького Управління СБУ України виявили місцевість, з якої надійшов дзвінок. Після цього правоохоронці встановили, що телефонував  за місцем проживання чоловік 1956 року народження.

В ході обшуку в помешканні порушника слідчо-оперативна група Запорізького відділення поліції ГУНП в Запорізькій області вилучила сім-карту та мобільний телефон, з якого був здійснений  дзвінок з погрозою мінування.

Протиправні дії зловмисника слідчим Запорізького відділу поліції кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.259 (pавідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Наразі тривають слідчі дії.

Поділитись