У Запоріжжі власницю нелегального садочка підозрюють у скоєнні умисного вбивства дитини

У Запоріжжі власницю нелегального садочка підозрюють у скоєнні умисного вбивства дитини

У Запоріжжі у нелегальному дитячому садочку померла однорічна дівчинка. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Запорізької області.

“29 травня, близько 10:45 на адресу нелегального закладу було викликано бригаду швидкої допомоги, лікарі якої констатували смерть однорічної дівчинки внаслідок закриття дихальних шляхів шлунковим вмістом. Встановлено, що того дня близько 9 години ранку мати дівчинки привела її до жінки 1969 року народження, яка мешкає на вулиці Авраменко, та залишила для догляду. За фактом смерті дитини було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

Досудовим слідством встановлено, що 51-річна мешканка Запоріжжя облаштувала заклад у власній трикімнатній квартирі, не маючи дозвільних документів на подібну діяльність. Вказана особа розміщувала оголошення про свої послуги на відомому інтернет-майданчику.

«Вилучений відеозапис та проведені слідчі дії дозволили довести причетність власниці нелегального дитячого садка до скоєння особливо тяжкого умисного злочину. Сьогодні, слідчі ГУНП в Запорізькій області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури вручили жінці повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. До суду направлено клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії, спрямовані на повне, всебічне дослідження усіх обставин події тривають», – розповів заступник начальника ГУНП в Запорізькій області – начальник слідчого управління Олег Григоров.

Поділитись