У Видубицькому монастирі почали виготовляти захисні екрани для медиків

У Видубицькому монастирі почали виготовляти захисні екрани для медиків

З благословіння Блаженнійшого Митрополита Епіфанія Управління соціального служіння Київської Митрополії розпочало виготовлення у Видубицькому монастирі захисних екранів для медичних працівників. Про цей йдеться на сторінці “Православна церква України” у Facebook, передає Newformat.info.

Зазначається, що перші щитки отримали медики Київської міської клінічної лікарні №10. Наступні передаватимуться в інші лікарні одразу після виготовлення і надходжень допомоги для матеріалів.

“Упродовж життя лікарі допомагають нам, але сьогодні допомоги потребують також і вони, адже перебувають на передовій в боротьбі з небезпечним вірусом. У Священному Писанні читаємо таку настанову: «Шануй лікаря честю заради потреби у ньому, бо Господь створив його» (Сир. 38: 1). Тож підтримаймо сьогодні медиків своєю молитвою та діяльною допомогою. Можливо, вони не знатимуть поіменно кожного благодійника, але вони, безперечно, відчуватимуть турботу кожного з нас. Якщо ви маєте змогу та бажання приєднатися до ініціативи Православної Церкви України – звертайтеся до керівника відділу соціального служіння Roman Kholodov. Дякуємо вам за кожен внесок, який ви робите заради безпеки наших лікарів.”, – йдеться у повідомленні.

 

Поділитись