У Тернополі посадовця затримали на хабарі

У Тернополі посадовця затримали на хабарі

Стало відомо, що у Тернополі посадовця затримали на хабарі.  Він вимагав 20 тисяч гривень за допомогу в триманні компенсації.

Житель Тернопільщини оформляв документи у зв’язку зтимчасовою втратою працездатності. Ппосадовець обіцяв допомогти чоловікові отримати виплати, але за послугу зажадав гроші. Тобто потерпілий повинен був віддати своєму «добродійнику» половину суми компенсації. Коли кошти надійшли чоловікові на картку, начальник покликав його до себе, щоби той сплатив йому суму. Піймали посадовця на гарячому.

“Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу. Факт розслідують згідно статті 368 частина 3 ККУ – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Чиновнику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна”, – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Поділитись