У Тернополі померло немовля через халатність медиків

У Тернополі померло немовля через халатність медиків

У родині тернопільського доктора медичних наук Петра Герасимчука, ще 2 роки тому трапилась трагедія. Його донька втратила первістка. По сьогоднішній день не можуть встановити з чиєї вини померло немовля.

Після того, як чоловік переглянув сюжет Т1 Новини про схожу трагедію, вирішив не мовчати та розказати про свою біду. Так родина хоче попередити схожі ситуації, передає lypa.com.ua.

Так, восени 2017 року Петро Герасимчук готувався стати щасливим дідусем. Його донька разом із чоловіком чекали на первістка. Вагітність у жінки проходила добре, у неї жодних скарг не було, патологій лікарі теж не виявили. Сімейство очікувало на появу хлопчика, навіть придумали ім’я – Дарій. Щоправда, усім планам щасливого материнства не судилось здійснитись.

“При переході пологів в активну стадію, в другу стадію пологів, лікар, яка приймала пологи, просто залишила її. Практично 40 хвилин в активній стадії пологів її не було біля дитини. Самі по собі пологи закінчилися тим, що за рахунок халатного відношення лікарів, дитина народилася в стані клінічної смерті”, – розповів дідусь, що втратив онука Петро Герасимчук.

Поділитись