У Сумах затримали водія, який збив чоловіка з обмеженими можливостями

У Сумах затримали водія, який збив чоловіка з обмеженими можливостями

У Сумах затримали водія, який здійснив наїзд на чоловіка з обмеженими можливостями та втік з місця пригоди. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Так, на Пролетарському шосе в місті Зміїв на Харківщині водій автомобіля Opel Vectra здійснив наїзд на чоловіка з обмеженими можливостями, який переміщався по краю дороги на інвалідному візку. Від отриманих травм потерпілий помер. Водій транспортного засобу зник з місця події та був оголошений у розшук. Його місцезнаходження було встановлено.

Як передае “УНН”, правоохоронці повідомили, що зловмисник переховувся від правосуддя у місті Суми. Наразі його допитано, чоловік повністю визнав свою вину.

Зловмиснику вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Транспортний засіб вилучено. Досудове розслідування триває.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись